preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login
e-Škole

e-Dnevnik

KEEP INVEST DONATE SPEND

 

 

 

 

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 

 

 

 

 

Tražilica
Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

PROPISI
Lista linkova je prazna
ŠKOLSKI DOKUMENTI
Lista linkova je prazna
Keep Invest Donate Spend
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Erasmus+ KIDS transnacionalni sastanak u Poznanu u Poljskoj
Autor: Ivana Ružić, 17. 5. 2016.

I. osnovna škola Čakovec veoma uspješno provodi dvogodišnji Erasmus+ Keep Invest Donate Spend (KIDS) projekt financiran sredstvima EU. O samom projektu već smo pisali na stranicama naše I. OŠ Čakovec. Cilj projekta je razvijati financijsku pismenost djece, podizanjem svijesti o važnosti vlastitog ponašanja i raspolaganja dobrima, omogućuje djeci  da stječu naviku štednje, osmisle, predlažu i provode kampanju podizanja svijesti u svojoj školi, susjedstvu i široj zajednici, koristeći crteže, plakate, računalne igre i obrazovne programe, video i druge sadržaje i aktivnosti kroz koje će prenijeti snažne poruke na temu financijske pismenosti. Ovaj program prate i obrazovni materijali prilagođeni za djecu i mlade prema dobnim skupinama, obrazovni materijali za učitelje i roditelje.

U gradu Poznan u Poljskoj održan je sastanak partnera na kojem su I. OŠ Čakovec predstavljale Ivana Ružić i Tanja Žganec. Na sastanku smo u nekoliko dana uspoređivali nacionalne nastavne programe, uvjete rada i opremljenost učionica. Uspoređivali smo i kvalitetu udžbenika i ostalih nastavnih sredstava. Domaćini su organizirali kulturno veće na kojoj smo predstavile hrvatsku tradiciju, kulturu i znamenitosti.

Za posjeta Poznanu upoznali smo povijest Poljske, a posebno samog grada. Razgledali smo središte grada sa slikovitim zgradama, muzeje i druge znamenitosti. Bili smo gosti u uredu gradonačelnika. Posjetili smo poznati dvorac Rogalin u okolici Poznana.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju