preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login
e-Škole

e-Dnevnik

KEEP INVEST DONATE SPEND

 

 

 

 

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 

 

 

 

 

Tražilica
Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

PROPISI
Lista linkova je prazna
ŠKOLSKI DOKUMENTI
Lista linkova je prazna
INFORMATIKA


Drage učenice i učenici, poštovani roditelji,

s obzirom na stalni razvoj i korištenje informacijsko komunikacijske  tehnologije u svakom području ljudskog djelovanja, nužno je rano i  kontinuirano učenje smislenog, sigurnog i odgovornog korištenja  tehnologije, razvijanje digitalnih vještina učenika kako bi učenici  razvili vještine za cjeloživotno učenje, pripremili se za tržište rada  te izrasli u odgovorne, lokalno i međunarodno aktivne građane.

Vođena tim ciljem želim Vas obavijestiti da će se na nastavi  informatike usvajati svi sadržaji propisani nastavnim planom i  programom koristeći udžbenik i radnu bilježnicu ali i obogaćeni  korištenjem najnovije tehnologije: tableta, robota, obrazovnih mreža  za komunikaciju i suradnju učenika i učitelja, online alata za učenje,  izradu multimedijalnih, interaktivnih online obrazovnih sadržaja, 3D  pisaća i sl.

Aktivno ćemo se uključivati u različite međunarodne  projekte i inicijative, surađivati i razmjenjivati obrazovne sadržaje  sa partnerima širom svijeta.

Sva događanja, obavijesti i informacije možete pratiti na mrežnim  stranicama škole: Nastava - Informatika, a u slučaju potrebe slobodno  me kontaktirate putem adrese elektroničke pošte: ivana.ruzic@skole.hr.

Zahvaljujem na suradnji.

učiteljica Ivana Ružić


 

U prilogu se nalaze Kriteriji ocjenjivanja i vrednovanja znanja i vještina učenika iz izborne nastave informatike.

INFORMATIKA - RASPORED SATI

RASPORED SATI ZA IZBORNU NASTAVU INFORMATIKE

 

nalazi se na dnu u privitku

 

 

NAPOMENA: Ukoliko učenik/ca ima druge aktivnosti u vrijeme informatike, na nastavu informatike može dolaziti sa nekim drugim razredom ali o tome treba unaprijed obavijestiti učiteljicu.

 

Učiteljica Ivana Ružić

EDMODO

Edmodo je globalna obrazovna mreža koja omogućuje povezivanje, komunikaciju i suradnju sudionika u obrazovnom procesu.

Dobro došli u naše Edmodo učionice!

5.a

5.b

5.c

5.d

7.a

7.b

7.c

7.d

8.c

8.d

preskoči na navigaciju