preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login
e-Škole

e-Dnevnik

KEEP INVEST DONATE SPEND

 

 

 

 

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 

 

 

 

 

Tražilica
Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

PROPISI
Lista linkova je prazna
ŠKOLSKI DOKUMENTI
Lista linkova je prazna
European Goodwill Cup
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OPIS I CILJEVI PROJEKTA
Autor: Ivana Ružić, 17. 11. 2014.

Cilj ovog projekta je pokazati  učenicima da živeći u ovom tehnološki naprednom društvu uz mnoštvo informacija i manjka slobodnog vremena  ne  izgube najvažnije ljudske i društvene  vrijednosti poput senzibiliziranja  za potrebe i probleme ljudi i životinja, a naročito onih nemoćnih, starih i najpotrebnijih  ljubavi i brige. Cilj je i potaknuti ih na svakodnevno čitanje knjiga, pravilnu i zdravu prehranu te pozitivan odnos prema školi.

Projekt je podijeljen na nekoliko faza: Old-aged People (Stari ljudi), Needy Friendly (Prijatelj potrebitom), Disabled Friendly (Prijatelj nemoćnom), Homeless Animal Friendly (Prijatelj napuštenih životinja), Eco Friendly (Prijatelj ekologije), Organic Friendly (Prijatelj organske hrane), School Friendly (Prijatelj škole) i  Book Friendly (Prijatelj knjige). 

Cilj projekta je i međusobno povezati učenike te ih  ohrabriti  da čine društveno korisne stvari poput besplatnog volontiranja potrebitima i da o takvim  i sličnim društveno korisnim aktivnostima obavještavaju jedni druge  preko mrežne  komunikacije (chat, Skype, video-konferencije…) i time grade  prijateljstva s ostalim učenicima/sudionicima projekta  diljem  Europe. Želimo učenicima pokazati poveznice između škole i pravog života te da je korištenje engleskog jezika neophodno za  međukulturalnu komunikaciju, ali i da je znanje stranog jezika jedna od najvažnijih kompetencija za zaposlenje.

Ovaj projekt stvorit će multinacionalnu vezu za desetke učitelja,stotine učenika i njihovih obitelji iz različitih dijelova Europe  te će nam  proširiti vidike,znanja,vrline  i  učiniti nas boljim građanima ovog Europskog društva.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju