preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login
e-Škole

e-Dnevnik

KEEP INVEST DONATE SPEND

 

 

 

 

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 

 

 

 

 

Tražilica
Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

PROPISI
Lista linkova je prazna
ŠKOLSKI DOKUMENTI
Lista linkova je prazna
ERASMUS+ ECOLOGICAL LITERACY AKTIVNOSTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
DRŽAVNA SMOTRA IZ GRAĐANSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA
Autor: Ivana Ružić, 26. 5. 2017.

Učenice sedmog razreda Dora Tuksar, Ana Novinščak, Lara Mikulić i Jelena Kovačić aktivno sudjeluju u provođenju različitih aktivnosti međunarodnog projekta Ecological literacy u kojem nastojimo razviti vlastitu ekološku svijest i pismenot, vlastitom odgovornim ponašanjem motivirati svoje prijatelje, članove obitelji i lokalnu zajednicu na odgovorno ponašanje prema prirodi i svim dobrima koje nam ona daje. Svoja saznanja, vještine i iskustva, učenici i učitelji naše škole razmijenjuju sa učenicima i učiteljima u Portugalu, Cipru, Rumunjskoj, Turskoj i Litvi. Razvojem međunarodne suradnje jačamo motiviranost za učenje, razvoj novih vještina i usvajanje stavova, razvijamo sposobnost izražavanja na engleskom jeziku i gradimo prijateljstva za cijeli život.

Aktivnosti, napredak i rezultate učenice su predstavile prvo na Međužupanijskoj smotri iz građanskog odgoja i obrazovanja. S obzirom na uspješno predstavljanje, prepoznavanje važnosti teme i široko područje djelovanja, učenice su pozvane i sudjelovale su i na Državnoj smotri.

Mentorice učenicama na Smotri su Dubravka Kečkeš, pedagoginja i Ivana Ružić, učiteljica informatike.

 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju