2021-03-23 20:07:31

I. osnovna škola Čakovec nagrađena oznakom eTwinning škole

I. osnovna škola Čakovec nagrađena je eTwinningovom oznakom kvalitete za škole. eTwinning oznakom se nagrađuje uključenost, predanost, marljivost - ne samo pojedinih eTwinnera, već i timova učiteljica i učitelja, stručnih suradnika i ravnatelja škole. Djelatnici naše škole aktivno su sudjelovali u eTwinning projektima, na mrežnim edukacijama u organizaciji eTwinning nacionalne službe u Zagrebu i središnje eTwinning službe u Brusselsu. 

Koncept dobivanja statusa eTwinningove oznake za škole sastoji se u razvoju svih komponenti koje se mogu objektivno ocjenjivati, a pokazuje napredak ustanove. eTwinning oznaka kvalitete našoj školi osigurava veliku vidljivost na europskoj razini, u europskoj mreži vodećih eTwinning škola koje su poticaj i motivacija daljnjem razvoju eTwinninga.

eTwinning oznaka našu školu ističe kao vodeću odgojno-obrazovnu ustanovu na području: digitalne prakse, prakse iz eSigurnosti, inovativnih i kreativnih pristupa poučavanju, promicanju stalnog profesionalnog razvoja i obrazovanja djelatnika, promicanja suradnje u nastavnoj praksi među učiteljima i učenicima.


I.osnovna škola Čakovec