preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login
e-Škole

e-Dnevnik

KEEP INVEST DONATE SPEND

 

 

 

 

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 

 

 

 

 

Kalendar
« Svibanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST ZA RODITELJE OSNOVNOŠKOLACA VEZANO ZA UDŽBENIKE
Autor: Emilija Žitnjak, 25. 7. 2014.

               

 Obavijest za roditelje osnovnoškolaca s područja Grada Čakovca, priopćenje

            Zbog učestalih upita građana s područja Grada Čakovca vezano uz nabavku udžbenika za osnovne škole za sljedeću školsku godinu, molim Vas da u svojim medijima objavite slijedeće:

 

Građani koji imaju prebivalište ili boravište na području Grada Čakovca mole se da do daljnjeg ne otkazuju narudžbe za udžbenike koje su naručili u knjižarama ili putem internetskih trgovina. Također, mole se da do nove obavijesti ne naručuju udžbenike, bilo u knjižarama, bilo putem Interneta.

Naime, na snazi je Odluka gradskog vijeća o sufinanciranju odnosno financiranju udžbenika za osnovne škole prema prihodovnom kriteriju, usvojena na posljednjoj Sjednici Gradskog vijeća. Prema zakonskoj proceduri prije donošenja nove odluke, ona mora biti stavljena izvan snage, što može učiniti samo Gradsko vijeće.

Gradska uprava razmatra nekoliko načina nabavke udžbenika, a nakon što se utvrdi konačni model, bit će eventualno sazvana Sjednica Gradskog vijeća. Očekujemo da ćemo te podatke imati već sljedećeg tjedna, te ćemo odmah putem medija i naših internetskih stranica obavijestiti građane.

Stoga, građane s područja Grada Čakovca čija djeca pohađaju osnovnu školu molimo za malo strpljenja, jer ne bismo željeli zbog pogreške u proceduri u pitanje dovesti normalno funkcioniranje Proračuna, ali i u nezavidnu situaciju dovesti roditelje kojima nabavka udžbenika predstavlja velik financijski teret.

 Pročelnik upravnog
odjela za društvene, protokoralne i europske poslove 

                                                                                             David Vugrinec                         

 

 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju