preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login
e-Škole

e-Dnevnik

KEEP INVEST DONATE SPEND

 

 

 

 

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 

 

 

 

 

Kalendar
« Lipanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju

ZAHVALA DONATORIMA

KOJI SU LOVRI OMOGUĆILI ODLAZAK NA OPERACIJU U BELGIJU
Autor: Emilija Žitnjak, 14. 2. 2014.

Naš sin Lovro učenik je drugog razreda i  slabovidan je od rođenja. Na kontroli u studenom ustanovljeno je da ne vidi na desno oko. U prosincu je operiran, ali na žalost, operacija nije uspjela. Jedina mogućnost za djelomičnim povratkom vida – do 10 %, je ponovna operacija.

Nakon pregleda koju je u subotu, 25. siječnja 2013. u klinici Svjetslost obavio dr. Carl Claes iz Antwerpena preporučeno je da se operacija obavi u Belgiji . Operacija je zakazana za 3. ožujak, a cijena  same operacije je 4.500 €.

Na inicijativu I. osnovne škole pokrenuta je akcija koja je naišla na veliki odaziv kako pojedinaca tako i mnogobrojnih pravnih osoba. Zahvaljujući njihovoj velikodušnosti skupljena su sredstva koja Lovri omogućuju odlazak u Antwerpen  na operaciju. Akcija prikupljanja sredstava počela je 7. siječnja a završava 15. veljače, u kojem periodu je prikupljeno 40.320,00 kuna.

Od srca zahvaljujemo svima koji su u ovim teškim vremenima prepoznali istinsku potrebu za pomoć drugima u nevolji i odazvali se akciji.

 U nemogućnosti da pobrojimo sve ljude velikog srca, izdvojit ćemo samo  donatore koji su donirali veće iznose, a iskreno zahvaljujemo na svakoj doniranoj kuni.

Zahvaljujemo: I. osnovnoj školi Čakovec, Međimurskoj zakladi solidarnosti „KATRUŽA“, Gradu Čakovcu, Međimurje plinu,  Croatia osiguranju – filijala Varaždin, Franjevačkom samostanu, gospođi Nataliji Jambrečić,  Poliklinici Percač, Čakovec, Paladinu, Inter Mediji d.o.o., Čakovečkim mlinovima d.d., Bridu d.o.o. Čakovec, gospodinu Zoranu Brici, Krojačko trgovačkom obrtu ES&DE, Medicpro d.o.o. Čakovec, TS-PROM-u, Optimapharmu Zagreb, Hilding Anders d.o.o. Prelog, Gradskom društvu crvenog križa Čakovec, gospodinu Dini Kresingeru, Međimurki BS d.o.o., Tvornici stočne hrane d.d. Čakovec, TGT Fošnjar d.o.o. Varaždin,  Bioinstitutu d.o.o., gospodinu Filipu Vadlji, GP Stanoradu Čakovec, Majdak d.o.o. Varaždin, gospodinu Predragu Mekovcu, ING-ATEST-u  d.o.o.,  Udruzi branitelja liječenih od PTSP-a Međimurske županije.

OD SRCA VELIKO HVALA SVIMA!

                                                                                                                                                             Zahvalni roditelji:

                                                                                                                     Spomenka i Goran Pergar


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju