preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login
e-Škole

e-Dnevnik

KEEP INVEST DONATE SPEND

 

 

 

 

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 

 

 

 

 

Kalendar
« Svibanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju

ZAHVALA DONATORIMA

Autor: Emilija Žitnjak, 4. 7. 2013.

NAŠ  MATEMATIČAR,  LUKAS  NOVAK,  U RUSIJU!

Lukas Novak, Dubrovnik 2013., Državno natjecanje iz matematike

Ove je godine Lukas Novak, učenik 8. d razreda l. OŠ Čakovec, trostruki državni prvak iz matematike, osvojio i sudjelovanje u matematičkom kampu u Rusiji na matematičkoj olimpijadi Euler fondacije i Univerziteta St. Peterburg. Zavidnim rezultatom 32/35, osvojio je poziv na ljetni matematički kamp.

Time je okrunio sav trud uložen u vlastito napredovanje u ovom, ne baš lakom,  nastavnom predmetu. Osvojio je tako velike simpatije učiteljica i učitelja iz naše Škole, Školskog odbora Škole (koji mu je osigurao nagradu za rezultate na ovogodišnjim natjecanjima), te svojih vršnjaka.

Za put u Rusiju trebalo je osigurati značajnija novčana sredstva. U akciju prikupljanja uključile su se učiteljice i učitelji Škole, ravnateljica, računovođa i tajnica Škole, a svi na inicijativu profesorice Tanje Debelec i učiteljice Snježane Drabić. Pripremivši svu potrebnu dokumentaciju o rezultatima s ovogodišnjih natjecanja, zamolbe za potporu poslane su na adrese mnogobrojnih međimurskih i čakovečkih poduzeća i ustanova. Akcija prikupljanja završena je krajem lipnja kad je osiguran potreban iznos (dvadesetak tisuća kuna).

Od srca zahvaljujemo svima koji su prepoznali Lukasov talent i svojim novčanim prilozima pomogli da se Lukasov put u Rusiju sredinom srpnja realizira.

Zahvaljujemo: Centrometalu iz Macinca, Franjevačkom samostanu Čakovec,  Gradu Čakovcu i gradonačelniku Stjepanu Kovaču, Hypo-Alpe Adria Bank Čakovec, gospodinu Jurju Levačiću, Međimurskoj hidrogradnji, Međimurje plinu, Međimurskim vodama, Međimurskoj županiji, Turističkoj agenciji „Adriatours“ i Zajedničkom obrtu Briljant.

 

 

U  Čakovcu, 3.7. 2013.                                                 Inicijativa za potporu:

                                                          Tanja Debelec,prof. i Snježana Drabić, učiteljica


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju