preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login
e-Škole

e-Dnevnik

KEEP INVEST DONATE SPEND

 

 

 

 

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 

 

 

 

 

Kalendar
« Svibanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju

DORA I LUKAS PRIMILI OSKAR ZNANJA

Autor: Emilija Žitnjak, 10. 6. 2013.

OSKAR znanja, priznanje za osvojeno prvo mjesto na državnim i međunarodnim natjecanjima u znanju, dodijeljen je 8. lipnja 2013. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, učenicima pobjednicima državnih natjecanja i učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima.

"Čestitam svim državnim i međunarodnim prvacima, svim učiteljima i nastavnicima i poručujem da danas predstavljamo sebe, ali i školu i mjesto odakle dolazimo. Na ovu svečanost doveo nas je trud, rad i upornost", poručila je Iva Kristić učenica 8. razreda OŠ Podmurvica iz Rijeke, državna prvakinja u Natjecanju u debati, koja je jedna od 190 učenika državnih prvaka dobitnica Oskara znanja.

Za učenike osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2012/2013. održano je 26 natjecanja iz jezično-umjetničkog, prirodoslovno-matematičkog, humanističkog, tehničkog, umjetničkog, zdravstvenog i ekološkog područja te pet smotri na kojima učenici pokazuju kreativnost, stvaralaštvo, poduzetnički duh i građanske vrednote.

Na natjecanjima i smotrama sudjeluju učenici gotovo svih škola u Hrvatskoj. Natjecanja i smotre održavaju se na tri razine, počinju sa školskim, zatim županijskim natjecanjima i smotrama, a učenici koji ostvare najbolje rezultate pozivaju se na državna natjecanja i smotre. 

Iz I. osnovne škole Čakovec OSKAR znanja primila su dva državna prvaka i to:

LUKAS NOVAK, prvak države u natjecanju iz matematike u kategoriji učenika osmih razreda s mentoricom Tanjom Debelec (Oskar je primio treći puta za redom u natjecanju iz matematike) i

DORA ROB, državna prvakinja u natjecanju iz geografije u kategoriji učenika osmih razreda s mentoricom Danijelom Perenc Jaušovec.

BRAVO!

 (mentorica Tanja Debelec, Lukas Novak, Dora Rob i mentorica Danijela Perenc Jaušovec)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju