preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login

e-Dnevnik

Kalendar
« Veljača 2023 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Školska razina natjecanja iz informatike
Autor: Ivana Ružić, 5. 2. 2021.

U srijedu, 3. veljače održano je školsko natjecanje iz informatike. Po prvi puta u našoj Školi održano je natjecanje u svih pet kategorija natjecanja: Algoritmi, Digitalne kompetencije, Logo, Razvoj softvera i Osnove informatike.

U kategoriji Algoritmi sudjelovali su Nikola Dolenec i Saša Ovčarić, učenici 6. razreda te Dominik Dukić, Gabriel Murk i Roko Novinščak, učenici 7. razreda. Mentorica učenicima koji se natječu u kategoriji Algoritmi je učiteljica Ivana Vadlja

U kategoriji Logo sudjelovali su učenici petih razreda Amalia Senčar, Branimir Murković, David Koštarić, Eva Marčec, Fabijan Horvat, Lucija Žagar, Nataša Drakulić i Tesa Trbović te učenik sedmog razreda Filip Kitanović. Mentorica natjecateljima u kategoriji Logo je učiteljica Sanja Murk.

Učenici Saša Ovčarić i Filip Kitanović imaju i vanjske mentore.

U kategoriji Digitalne kompetencije natjecali su se učenici petih razreda Amalia Senčar, Branimir Murković, Lana Miličević, Lucija Žagar, Tesa Trbović i Vita Vadlja. Mentorica natjecateljima u kategoriji Digitalne kompetencije je učiteljica Maja Hižman.

U kategoriji Osnove informatike natjecali su se Korana Drakulić, učenica sedmog razreda i Matijas Jesen, učenik osmog razreda. Mentorica natjecateljima u kategoriji Osnove informatike je učiteljica Maja Hižman.

U kategoriji Razvoj softvera sudjelovali su učenici sedmog razreda Korana Drakulić, Dominik Dukić i Roko Novinščak sa softverskim radom Natural disaster survival, te učenici osmih razreda Dominik Vidović, Paris Posavec i Stjepan Ružić sa softverskim radom Geo Escape Room. Mentorica učenicima koji se natječu u kategoriji Razvoj softvera je učiteljica Ivana Ružić.

Svim natjecateljima čestitamo na postignutim rezultatima i želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju