preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login
e-Škole

e-Dnevnik

KEEP INVEST DONATE SPEND

 

 

 

 

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 

 

 

 

 

Kalendar
« Lipanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
RUŽA MEĐIMURSKA
Autor: Emilija Žitnjak, 29. 4. 2016.

Na 3. skupu mladih Međimurki i Međimuraca, "Ruža međimurska", đaci naše škole predstavili su se s dva literarna rada te tri likovna rada. U Donjem je Vidovcu upriličena podjela priznanja, kao dio programa obilježavanja Dana Međimurske županije.Ovogodišnja smotra radova bila je  posvećena hrvatskom i međimurskom umjetniku Ladislavu Kralju, a čiji su pejsaži bili motiv za najstajanje pravih malih umjetničkih djela. 

Za svoje su likovne radove priznanja dobili trećaši: Luka VIdović, Franka Kukovec i prvašica Alina Žižek. Za svoje lirske uspjehe priznanja su dobili trećaši: Lana Mesarić te Lukas Mikolaj (MENTORICA: Na 3. skupu mladih Međimurki i Međimuraca, "Ruža međimurska", đaci naše škole predstavili su se s dva literarna rada te tri likovna rada. U Donjem je Vidovcu upriličena podjela priznanja, kao dio programa obilježavanja Dana Međimurske županije. Ovogodišnja smotra radova bila je  posvećena jhrvatskom i međimurskom umjetniku Ladislavu Kralju, a čiji su pejsaži bili motiv za najstajanje pravih malih umjetničkih djela. 
Za svoje su likovne radove priznanja dobili trećaši: Luka VIdović, Franka Kukovec i prvašica Alina Žižek. Za svoje lirske uspjehe priznanja su dobili trećaši: Lana Mesarić te Lukas Mikolaj (mentorica: Veronika Kapelari Horvat).


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju